- Uvod - Introduction
- LEKCIJE / LESSONS

Dobrodošli na kurs – Welcome to the course

Napomena: Klikni na sliku i pokreni lekciju

Dobrodošli - Welcome

Dobrodošli na kurs Nauči da sviraš harmoniku – korak po korak. 

Ovde ćemo dati kratko uputstvo kako se koristi platforma.
Sa leve strane se nalaze lekcije ispred kojih se nalazi kružić. Onog trenutka kada odslušate lekciju i markirate da ste preslušali lekciju sa dugmetom Označi kao završeno, tog trenutka prazan kružić ispred naziva lekcije dobija oblik ispunjenog zelenog kruga sa znakom check, što znači da je lekcija odslušana. Tu lekciju kao i sve prethodne lekcije koje imaju takav kružić, možete pregledati po želji kada god želite da slušate ponovo lekciju. U dnu svakog video displeja se nalaze komande za upravljanje video snimkom.

Određene lekcije će ispod video snimka lekcije ili vežbe imati priključene fajlove koje je neophodno da preuzmete na svoj računar ili uređaj na kome preslušavate lekcije. Taj materijal je vezan za lekciju i neophodno je da ga preuzmete kako biste uspešno pratili sadržaj predavanja i mogli vežbati.

U vrhu ekrana se nalazi linija koja pokazuje vaš progres i vizuelno vam saopštava koliko ste prešli gradiva u odnosu na kompletno gradivo na kursu.
Obavezno pratite dešavanja na Facebook grupi, jer na njoj polaznici postavljaju pitanja u vezi lekcija na koje dobijaju odgovore od predavača. Takođe, na Facebook grupi će biti objavljivano kada je dodata neka nova vežba u određenu lekciju, pa slučaju da ste prešli tu lekciju, neophodno je da se vratite na nju i uradite traženi zadatak.

Ukoliko vam nešto nije jasno, slobodno pitajte. Upit možete postaviti preko zatvorene naše zatvorene Facebook grupe koja je vezana za sve polaznike kursa.
Srećno u savladavanju gradiva. Verujemo da ćete uživati na ovom kursu harmonike. 

U ovom uvodnom času nema dodatnih materijala. Inače, u narednim lekcijama, ovaj deo sadrži notne zapise vežbi koje smo prešli na tom času. Potrebno je da taj materijal preuzmete iz ovog dela i odštampate kako biste vežbali do sledećeg časa.
wpChatIcon
wpChatIcon